Reisemål

 

Dubrovnik

Pula

Split

Hvar

Makarska

Nyttig om Kroatia

 

Attraksjoner

Fakta

Kart

Priser og valuta

Transport

Vær og klima

Bestilling

 

Feriehus

Flybilletter

Hotell

Leiebil

Flagg og Kart

 

Foruten riksvåpenet i Kroatias flagg er det identisk med det Nederlandske. Kronen på riksvåpenet består av våpenskjoldene til Dubrovnik, Istria, Slavonia, Dalmatia og gamle Kroatia.

Se kart over Kroatia her

Partnere

 

Billige Reise

Danmark Reise

Krakow Reise

Gran Canaria

 

 

Restauranter i Pula

Som følge av sin nærhet til Italia og Kroatias fantastiske kystlinje har Pula et godt utvalg av restauranter som tilbyr sjømat, italienske retter og lokale spesialiteter av høy kvalitet. Mange av de beste restaurantene ligger i området rundt forum og katedralen, samt i Verdula.

VelaNera

VelaNera er en unik restaurant som tilbyr sjømat på sitt beste. Med en imponerende utsikt utover havnen og sjøen får man følelsen av å spise på et vakkert skip. På sommerstid er det mulig å spise ute på terrassen hvis man er tidlig ute. Restauranten tilbyr en romantisk opplevelse som er verdt å oppleve.

Adresse: Marina Veruda Pula
Nettsted: www.velanera.hr

Valsabbion

Valsabbion er en prisbelønnet restaurant som serverer spennende sjømat. Restauranten er blant de beste i Kroatia og får masse skrøyd i denne artikkelen publisert av dinside.

Adresse: Pješcana uvala 26
Nettsted: www.valsabbion.hr

Scaletta

Scaletta er en restaurant som ligger i et hotell midt i hjertet av Pula. Restauranten er kjent for sterk vin og flere gode italienske og lokale spesialiteter
Adresse: Flavijevska 26


Pizza Jupiter

Pizza Jupiter er en populær pizzeria restaurant som ligger nær sentrum av Pula. Restauranten spesialiserer seg på pizza med et stort utvalg av ingredienser.

Adresse: Castropola 42


 

Anbefalte hotell i Dubrovnik (Hotels.com)

Hilton Imperial

Valamar Resort

Importanne Resort

Hotel Villas

Hotel Ivka

 

Anbefalte hotell i Split (Hotels.com)

Hotel AS Split

Hotel Globo

Atrium Hotel

Art Hotel

Radisson Blue