Reisemål

 

Dubrovnik

Pula

Split

Hvar

Makarska

Nyttig om Kroatia

 

Attraksjoner

Fakta

Kart

Priser og valuta

Transport

Vær og klima

Bestilling

 

Feriehus

Flybilletter

Hotell

Leiebil

Flagg og Kart

 

Foruten riksvåpenet i Kroatias flagg er det identisk med det Nederlandske. Kronen på riksvåpenet består av våpenskjoldene til Dubrovnik, Istria, Slavonia, Dalmatia og gamle Kroatia.

Se kart over Kroatia her

Partnere

 

Billige Reise

Danmark Reise

Krakow Reise

Gran Canaria

 

 

Restauranter i Dubrovnik

Eastwest Beach Club

Eastwest Beach Club er en trendy restaurant som ligger ved den populære stranden Banje Beach øst for gamle byen i Dubrovnik. Stedet har privat sandstrand, restaurant, en trendy bar og nattklubb.  Besøkende blir vartet opp med luksus og Eastwest Beach Club har en fantastisk utsikt over gamlebyen. Stedet har et veldig bra omdømme og er kjent for å tiltrekke seg et trendy klientell. Dette er et perfekt sted å komme dersom man ønsker å slappe av og ha det gøy på dagen eller drikke avkjølende drinker i baren på kvelden.

Restauranten serverer fersk middelhavs mat fra lokale bønder og produsenter, og har en håndplukket vin liste med lokale og internasjonale viner. Restauranten har en fantastisk middelhavs atmosfære som tiltrekker seg turister, kjendiser og business folk. Restauranten har i tillegg en vakker utsikt og god service. Det anbefales å bestille bord på forhånd.

Åpningstider: 12.00 – 24.00
Telefonnummer: +385 20 412 220
Adresse: Frana Supila bb

Porat

Restauranten åpnet i 2006 og ligger i 2. Etasje i Hilton hotellet. Porat er en elegant internasjonal restaurant som tilbyr varierende og kreativ internasjonal og lokal mat med spennende sauser. Interiøret er middelhavs inspirert og restauranten har en fantastisk utsikt over gamlebyen. Dette er en perfekt plass å spise dersom man ønsker en finere middag som er lokal inspirert. Restauranten har plass til 120 gjester og tilbyr barnemeny.

Adresse: Marijana Blazica 2, Dubrovnik
Åpningstider: 07.00 -23.00 alle dager

Rozarij

Rozarij er en liten restaurant som kan være vanskelig å finne dersom man ikke vet om den på forhånd. Restauranten ligger på hjørnet av restaurantene Prijeko og Zlataraska, og er verdt et besøk. Rozarij tilbyr fantastisk god sjømat i mange varianter, og er en koselig restaurant med upåklagelig service. Dette er stedet å gå dersom man vil ha rimelig, men god sjømat.

Adresse: Prijeko 2, Dubrovnik

 

Anbefalte hotell i Dubrovnik (Hotels.com)

Hilton Imperial

Valamar Resort

Importanne Resort

Hotel Villas

Hotel Ivka

 

Anbefalte hotell i Split (Hotels.com)

Hotel AS Split

Hotel Globo

Atrium Hotel

Art Hotel

Radisson Blue