Reisemål

 

Dubrovnik

Pula

Split

Hvar

Makarska

Nyttig om Kroatia

 

Attraksjoner

Fakta

Kart

Priser og valuta

Transport

Vær og klima

Bestilling

 

Feriehus

Flybilletter

Hotell

Leiebil

Flagg og Kart

 

Foruten riksvåpenet i Kroatias flagg er det identisk med det Nederlandske. Kronen på riksvåpenet består av våpenskjoldene til Dubrovnik, Istria, Slavonia, Dalmatia og gamle Kroatia.

Se kart over Kroatia her

Partnere

 

Billige Reise

Danmark Reise

Krakow Reise

Gran Canaria

 

 

Makarska - Kroatia

Makarska Riviera byr på noen av Kroatias vakreste strender og strekker seg 60 kilometer mellom byene Bela og Gradac.  Med et behagelig klima og endeløse strender seiler Makarska rivieraen frem som et av de mest populære reisemålene blant turister som ferierer i Kroatia.

Badebyen Makarska har en befolkning på 14 000 innbyggere og ligger 60 kilometer sørøst for Split, og 140 kilometer nordvest for Dubrovnik. Byen er kjent for sin flotte strandpromenade som er omringet av palmer, samt flere kafeer, restauranter, og butikker.

Makarska har et sjarmerende sentrum med et stort utvalg av restauranter, utesteder, kafeer og butikker. Byen har en sjarm som reflekteres av det livlige folkelivet, samt utallige aktiviteter man kan delta på. Dette inkluderer båtturer, dykkekurs, fisking, tennis, utleie av sykkel og fallskjermhopping.

 

Anbefalte hotell i Dubrovnik (Hotels.com)

Hilton Imperial

Valamar Resort

Importanne Resort

Hotel Villas

Hotel Ivka

 

Anbefalte hotell i Split (Hotels.com)

Hotel AS Split

Hotel Globo

Atrium Hotel

Art Hotel

Radisson Blue